Home
DETACHERING, INTERIM MANAGEMENT, WERVING EN SELECTIE, EXECUTIVE SEARCH EN HR-SERVICES VOOR PROFESSIONALS IN COMMERCIEEL MANAGEMENT, MARKETING, COMMUNICATIE EN SALES
Snel zoeken
Zoeken in hele website

RSS feeds

RSS: wat is het en wat doet het?

RSS feed, Alle vacatures en projecten Alle vacatures en projecten
RSS feed, Alle blogs Alle blogs
 
Projactive RSS
Met de RSS van Projactive kun je de laatste vacatures en projecten binnenhalen. Met "de laatste vacatures en projecten" bedoelen we degene die toegevoegd zijn, sinds je de website voor het laatst bezocht, of sinds je de vorige keer RSS feed binnenhaalde. Met een klik op het oranje icoontje kun je RSS inschakelen.

Wat is RSS?
Je kunt webfeed binnen halen wanneer het jou uitkomt. (Dit is ook een groot verschil met een jobagent, die aan jou een mail stuurt wanneer er nieuwe vacatures zijn: RSS haal jij zelf binnen). 
 
RSS wordt ook vaak toegepast bij weblogs, nieuwssites en fora, zodat bezoekers zich eenvoudig op de hoogte kunnen stellen van het laatste artikel (sinds ze de site bezocht hebben). 
Lees meer over RSS op http://nl.wikipedia.org/wiki/RSS en  http://rss.startpagina.nl/.
 
Wat heb ik nodig voor RSS?
Als je gebruik maakt van een webbrowser met RSS-functionaliteit heb je geen extra software nodig. Voorbeelden van deze browsers zijn Internet Explorer 7, Mozilla Firefox, Opera en Safari.
Als je hier nog niet over beschikt kunt je de browser updaten, of een RSS website gebruiken als www.netvibes.com, of een zelfstandige RSS-programma gebruiken als Feedreader.