Home
DETACHERING, INTERIM MANAGEMENT, WERVING EN SELECTIE, EXECUTIVE SEARCH EN HR-SERVICES VOOR PROFESSIONALS IN COMMERCIEEL MANAGEMENT, MARKETING, COMMUNICATIE EN SALES
Snel zoeken
Zoeken in hele website

Disclaimer

Projactive besteedt veel aandacht en zorg aan haar website en we proberen de site zo actueel mogelijk te houden. Toch kan het zijn dat de informatie op de site niet (meer) juist is.

Wijzigingen 
Projactive kan op elk moment haar website wijzigen. Aan de informatie op deze site kunnen geen enkele rechten worden ontleend. Het is niet toegestaan  (auteursrechtelijk beschermde) informatie op deze website (over Projactive, haar diensten en vacatures/projecten, alsmede overige informatie) zonder voorafgaande toestemming van Projactive anders dan voor eigen gebruik op enige manier te vermenigvuldigen, verspreiden of openbaar te maken. 

Aansprakelijkheid
Projactive aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade, die voortkomt uit of verband houdt met het gebruiken van deze website en/of met het niet kunnen bereiken/gebruiken van deze website.